Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Remedy Entertainment μιλάει για το ενδεχόμενο κυκλοφορίας του Alan Wake στο PS4

*
Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησης των δικαιωμάτων της σειράς Alan Wake από την Microsoft, η Remedy ρωτήθηκε για το ενδεχόμενοι μεταφοράς της σειράς στο PS4 και σε άλλες πλατφόρμες. Η απάντηση, όπως ήταν λογικό, είναι πως ένα τέτοιο ενδεχόμενο τόσο για την κονσόλα τα Sony, όσο και για άλλες πλατφόρμες όπως το Nintendo Switch και το Google Stadia είναι πιθανό.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας που μίλησε στο Eurogamer «η Remedy θέλει να ξεκαθαρίσει πως πλέον έχει τα δικαιώματα έκδοσης του Alan Wake και αυτό σημαίνει πως αν η εταιρεία το θελήσει, μπορεί να το κυκλοφορήσει και σε άλλες πλατφόρμες». Προς το παρόν πάντως, δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση για κάτι παραπάνω στο θέμα, μιας και η ομάδα ανάπτυξης εργάζεται πάνω στην κυκλοφορία του Control.


Θα έχει ενδιαφέρον πάντως να δούμε πως θα διαχειριστεί η Remedy το παρελθόν και το μέλλον του franchise.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*